Palvelut

 

Kun autosi on huollon tarpeessa. Kerromme Sinulle, mitä työ pitää sisällään ja annamme korjauskustannusarvion ennen työn aloittamista. Määräaikaishuollot, vuosihuollot ja korjaustyöt  valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti  ja ammattitaidolla kaikkiin merkkeihin. Huollamme henkilöautot, pakettiautot ja matkailuautot. Nykyaikaiset testaus ja mittauslaitteet takaavat laadukkaan huollon autollesi. 

Soita  041-3191736 ja varaa autollesi huoltoaika.  

 

HUOLTO

Teemme määräaikaishuollot kaikille automerkeille. Auton säännöllinen huoltaminen on tärkeää, sillä huoltojen avulla voidaan ennakoida isommat remontit, vähentää tulevia kustannuksia ja auton liikenneturvallisuus sekä jälleenmyyntiarvo säilyvät parempana.
EU:n ryhmäpoikkeusasetus määrää, että auton takuu säilyy, vaikka määräaikaishuoltoja ei suoritettaisikaan merkkiliikkeissä. Ehtona on, että huollot suoritetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti ja että käytetyt varaosat ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäislaatua vastaavia. 
Suoritamme määräaikaishuollot aina merkkikohtaisten huolto-ohjelmien mukaisesti. 
Määräaikaishuollosta saat aina mukaasi huoltoraportin, josta ilmenee autoon vaihdetut nesteet ja suodattimet sekä tehdyt tarkastukset.

DIAGNOSTIIKKA 

Diagnostiikan eli auton tietokoneiden antamien arvojen ja ilmoitusten lukeminen ja tätä kautta vian paikallistaminen . Käytössämme on useita diagnostiikkatestereitä, sekä Texa päästömittarit bensiini ja diesel autoille. Näin säästämme Sinun aikaasi ja saamme autosi nopeammin takaisin kuntoon.  

VAIHTEISTO-ÖLJYN VAIHTO  


Automaattivaihteiston öljy menettää iän myötä ominaisuuksiaan ja likaantunut öljy aiheuttaa erilaisia ongelmia vaihteiston toimintaan. Likaantunut öljy voi aiheuttaa mm. vaihtamiskatkoksia ja lyhentää merkittävästi vaihteiston käyttöikää. Automaattivaihteistoihin suoritamme öljynvaihdot huuhtelumenetelmällä, jolloin 100% öljystä vaihtuu ja epäpuhtaudet saadaan varmuudella pois vaihteistosta. Öljynvaihdossa käytämme SPIN ATF MASTER GEAR huoltolaitetta, joka mahdollistaa myös pesuaineen käytön. Teemme myös manuaalivaihteistojen öljyhuollot. 
 Käytämme autosi valmistajan suosituksen mukaista CHAMPION öljyä.  

iLMastointi

Ilmastointihuolto tulisi tehdä joka toinen vuosi. Huollamme R134A kylmäainetta käyttävät ilmastoinnit.
Huollon yhteydessä laitamme aina UV vuodonilmaisuvärin järjestelmään, jotta mahdolliset vuodot on helposti löydettävissä. 
Huollossa käytämme täysautomaattista OKSYS ECOS 300 ilmastointihuoltolaitetta. 
Teemme myös ilmastoinnin vianhakua mm. typpiponnistukset ja sähköiset diagnoosit.  

PYÖRIEN SUUNTAUKSET

Ohjauskulmien säätö olisi hyvä suorittaa kun: 
 # Auto on levoton ajaa 
 # Alustaan on vaihdettu osia (esim. jouset, raidetangonpää, iskunvaimentimet jne.)
 # Renkaat ovat epätasaisesti kuluneet 
 # Ohjaus puoltaa
Teemme autosi ohjauskulmien säädön ammattitaidolla ja nykyaikaisilla GORGHI 3D laitteilla.  

             

RENKAAT

Renkaiden myynti, asennukset ja tasapainoitukset. 
 Myös renkaiden pesut ja kausisäilytys (rengashotelli)